radiestezija

visak

Visak može biti različitih oblika. Najidealniji je visak kružnog ili eliptičnog oblika koji prilikom gibanja stvara najmanje otpora. Kao visak možete u pomankanju pravog viska koristiti džepni sat na lančiću, lančić s privjeskom, prsten ili naobičniju maticu na koncu, ključeve itd...

pročitajte više

cjenik radiestezijski pribor pdf Radiestezija

kristali

kristali

Koliko puta smo gledali neki skupocjeni kamen na nakitu, diveći se njegovoj boji, sjaju ili prelamanju svjetlosti. Taj kamen je prije vrlo pažljive, za neupućene, možda bio potpuno neugledan komad šljunka. Vjerojatno ste i vi, verući se ponekad po planini, šutnuli nogom neki kamenčić koji je bio kristal a da niste ni znali kakva se ljepota krije u njemu.

Nakon šažljivog sječenja, brušenja i poliranja taj isti neugledni kamečnić se pretvorio u prekrasan dragulj.
Zbog svoje ljepote i izuzetnih osobina kristali se koriste od davnina za nakit, amajlije ili u svrhu liječenja.

Gorski kristal ... Ametist ... Jaspis ... Ahat ... Akvamarin ... Bijeli kvarc ... Citrin ... Jantar ... Mjesečev kamen ... Gorski kristal ... samo su neki od kristala koje možete naći u našoj ponudi.

knjige

knjige

Iz velikog izbora knjiga kojeg imamo u našoj ponudi izdvajamo popis naših izdanja:

knjige knjige

tarot

U prodaji nudimo preko 200 tarota za proricanje i meditaciju.

TAROT ALEISTERA CROWLEYA
TAROT ALEISTERA CROWLEYA
IBIS TAROT
IBIS TAROT
LEONARDO DA VINCI TAROT
LEONARDO DA VINCI TAROT
COSMIC TAROT
COSMIC TAROT
DURRER TAROT
DURRER TAROT
BOOK OF TOTH TAROT
BOOK OF TOTH TAROT
PAGAN TAROT
PAGAN TAROT
ART NOVEAU TAROT
ART NOVEAU TAROT
TAROT DE MARSEILLE
TAROT DE MARSEILLE
www.tarotworld.com
www.loscarabeo.com
cijenik tarot pdf  

Ogrlice od jantara za djecu

Ogrlice su izrađene od prirodnog baltičkog jantara. To je fosilizirana smola crnogoričnog drveta stara 40 – 50 milijuna godina. Nalazišta su mu na poluotoku Sambija u oblasti Kalinjingrad, na obali Baltičkog mora. Dizajnirane su u Njemačkoj, kao i svi ostali proizvodi brenda The Mole's, od strane multikulturalnog tima entuzijasta i zaljubljenika u poludrago kamenje i minerale kojima je glavni cilj da Vam što više približe prirodu i njena blaga. Baltički jantar je najpoznatiji i najkorišteniji jantar u svijetu. Ima dugu kulturološku povijest i fascinirao je čovječanstvo kroz stoljeća. Ogrlice i privjesci od baltičkog jantara izrađivali su se još u ranom kamenom dobu, prije 10 000 godina. Jantar je bio statusni simbol, od njega su se izrađivali ritualni predmeti, koristio se u poljoprivredi, ali i u liječenju, jer se vjerovalo da ima razna ljekovita djelovanja. To nam potvrđuju razni arheološki nalazi amajlija i ritualnih predmeta od baltičkog jantara pronađeni u grobnicama. Tradicija korištenja jantara u Europi seže u pradavna vremena.

Tajne korištenja i djelovanja jantara prenosile su se generacijama s koljena na koljeno u narodima koji su obitavali uz Baltičko more. Oni su jantar smatrali svetim. Bilo je uobičajeno da se komad jantara objesi iznad kreveta novorođenčeta kao blagoslov bogova mora i sunca i kao zaštita od zlih sila i nesreće. Majke su maloj djeci oko vrata stavljale privjesak od jantara koji bi oni grizli dok im rastu zubi. I danas je uobičajeno da ogrlice od jantara nose i majka i dijete jer se vjeruje da djeluje umirujuće. Na taj način može pomoći djetetu da lakše prebrodi period nicanja zubića. Jantar se, osim za nakit, često koristi kao sredstvo u kristaloterapiji i alternativnom liječenju. Vjeruje se da donosi radost i vitalnost i trebalo bi ga nositi duže vrijeme bez prekida. Napominjemo da za navedeno nema znanstvenih dokaza.

Ogrlice od jantara su modni dodatak i nisu igračke. Molimo Vas da ne ostavljate dijete bez nadzora dok nosi jantarnu ogrlicu. Imajte na umu da ovakav nakit može izazvati gušenje ukoliko se proguta. Ogrlica je opremljena sigurnosnom kopčom koja je konstruirana tako da se otvara prilikom jačeg povlačenja i testirana je od strane TÜV Rheinland koji potvrđuje čvrstoću i funkciju sigurnosti kopče.Ogrlice su dostupne u četiri boje:
- svijetla (zlatna boja)
- tamna (boja konjaka)
- mliječna (neprozirna žuto bijela)
- šarena (miješane prethodne tri boje)

Cijena ogrlice je 129,00 kuna.

Jantarne ogrlice Jantarne ogrlice

piramide

piramide

U našoj ponudi imamo veliki izbor piramida od raznih vrsta minerala po izuzetno povoljnim cijenama. Piramide su još uvijek jedna od najvećih zagonetki koju znanstvenici nisu uspjeli riješiti. Ustanovljeno je da se unutar piramide i oko nje stvara određeno energetsko polje koje djeluje pozitivno.
Namirnice koje se drže u piramidi sporije se kvare, a osobe koje u njoj borave brže se regeneriraju. Zbog toga se koriste i u kristaloterapiji. Kada su izrađene od prirodnih minerala, njihovo se djelovanje pojačava. Tako se na primjer piramide od Gorskog kristala koriste u prostorima gdje ima mnogo tehničkog zračenja. Uobičajeno ih je držati uz računalo ili televizor.
Piramide od Ružičnjaka potiču dobro raspoloženje, a one od Tigrovog oka su dobre za opuštanje. Predlažemo da ih isprobate i vaš prostor učinite 'toplijim' i ugodnijim za boravak. Kada piramidu postavljate u prostor, bitno je da baza piramide prati os sjever - jug.

Jantarne ogrlice

chi masažeri

chi-masažeri za glavu i tijelo

u kratkom su vremenu osvojili cijeli svijet i psotali pravi hit.

Načinjeni su od kvalitetne čelične žice, a na kraju svakog kraka, kao i na ručci, nalaze se prirodni minerali, ametist, gorski kristal ili ružičnjak, ovisno o vašem izboru.

Upravo ovi prirodni minerali daju masažerima dodatnu snagu i višestruko pojačavaju njihov efekt. Koristeći Chi-masažer za glavu tretirate akupunkturne točke i na taj način pobuđujete Chi-energiju koja počinje ravnomjerno cirkulirati tijelom.

Poboljšava se cirkulacija pa se nakon tretmana osjećate mirnije i opuštenije. Chi-masažer za tijelo je nešto drugačije konstrukcije ali isto načinjen od čelične žice i prirodnih minerala. Najbolje ga je koristiti na golom tijelu.
Osjećaj ugode koji se javlja prilikom korištenja Chi-masažera teško se može opisati riječima. Zato vam preporučamo da ih obavezno isprobate.

chi masažeri chi masažeri

ostalo

Nova arka

OSTALA PONUDA
Na ovoj stranici predstavili smo Vam samo dio naše ponude, koja nikako nije stalna ili konačna.
Ostatak ponude možete pregledati u našem dućanu, a uključuje i kristalne kugle, lampe izrađene od okamenjene tibetanske soli, mirisne štapiće, eterična ulja, aroma lampice, amajlije, talismane, raskošan izbor tarot špilova i drugih karata za proricanje, anđeoske kartice, te pribora za radiesteziju, zaštitne ploče, prateću literaturu i sl...

Nova arka Nova arka Nova arka Nova arka Nova arka Nova arka Nova arka Nova arka Nova arka