Dobro jedi i ostani živ!
Autor: dr. sc. Ignac Kulier
Knjiga “Dobro jedi i ostani živ!“ pruža vrijedan uvid u utjecaj prehrane na zdravlje. Temelji se na člancima koje je autor objavio između 1997. i 1999. godine, a posebnu pozornost posvećuje genetski modificiranim namirnicama, temi koja je sve prisutnija u javnim raspravama.
Kulier, kao nutricionist, naglašava kako hrana može djelovati i ljekovito i štetno, ovisno o njezinoj kvaliteti i načinu konzumacije. Njegova analiza genetski modificiranih proizvoda posebno je relevantna s obzirom na rastuću zabrinutost oko njihove sigurnosti i utjecaja na organizam.
Knjiga je napisana na edukativan način kako bi čitateljima omogućila bolje razumijevanje važnosti pravilnog izbora namirnica. Kulier kroz svoje stavove potiče kritičko promišljanje o prehrambenim navikama te njihovim dugoročnim posljedicama na zdravlje.
FORMAT: 24 x 16,5 cm
UVEZ: meki
BROJ STRANICA: 314
BIBLIOTEKA: /
IZDAVAČ: Impress
IZDANJE: 1999.
PREVODITELJ: /
JEZIK: hrvatski
ISBN: 9539690536
NAPOMENA: Knjiga je nova i nekorištena ali je staro izdanje pa su rubovi stranica požutjeli.